تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : admin
حوزه : اخبار کارآفرینی
شماره : 3126
تاریخ : 18 سپتامبر, 2020 :: 13:38
تولید در بیرجند؛ فروش در بانکوک رقیه طالبی، بانویی است که باور توانمندی را در خود و بانوان اطرافش بارور کرده و توانسته تولیداتش را در خارج از مرزها به فروش برساند. بانوی کارآفرینی است که از هیچ آغاز کرده و اکنون توانسته بانوان زیادی را به آرزوهایشان برساند. تمام آرزویش، گسترش کار و رویش حس توانمندی در زنان اطرافش است. زنانی که به گفته خودش گاهی از افسردگی رنج می‌بردند و او به آنان‌ کمک می‌کند تا قدرت انگشتان خود را درک کنند و این شاید تمام زندگی یک زن باشد. او در سال ۸۳ نیز به عنوان کارآفرین برتر شهرستان بیرجند شناخته شده‌ و آرزو دارد دست بانوان بسیاری را بگیرد.

به نقل از ایسنا، رقیه طالبی، با تلاش‌های بسیار و با همکاری اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی استان در طرح ملی مشاغل خانگی توانسته کارگاه صنایع‌دستی بانوان روستای سرچاه تازیان و روستای دستگرد را راه‌اندازی کند.
با کمک این بانوی کارآفرین ۴۵ نفر از بانوان در دوره‌های آموزشی شرکت کردند و به گفته خودش از همان ابتدا درصدد بوده شرکت تعاونی برای تولیدات صنایع‌دستی بانوان را راه‌اندازی کند.
شش روستای دستگرد، مرک، رهنیشک، دزگ، میریک را تحت پوشش این تعاونی قرار می‌دهد و بانوان را با تلاش شبانه روزی آموزش می‌دهد.
بانوان علاقمند این روستاها همراه با شروع کار آموزش‌های لازم را به صورت رایگان می‌بینند، بعد از آموزش صنایع تولیدی بانوان را خریداری می‌کنند و به فروش می‌رسانند.
در این کارگاه تولیدی تولیدات پارچه‌بافی، حوله‌بافی، کیف‌های مکرمه، رودوزی‌های سنتی، خیاطی، گلیم‌بافی و پلاس تولید می‌شود.
دومین کارگاهش نیز در مهرماه سال گذشته و با حضور معاون اول رییس جمهور افتتاح شد و اکنون حدود  ۱۶۰ نفر در این دو کارگاه مشغول کار هستند.
به گفته خودش سعی دارد که در هر روستای تحت حمایتش کارگاه صنایع‌دستی را به همراه آموزش رایگان و فروش تولیدات بانوان راه‌اندازی کرده و تولیدات صنایع‌دستی دیگر بانوان را نیز که عضو تعاونی نیز نیستند خریداری و برای آنان به فروش برساند.
می‌گوید در حال حاضر برای بازاریابی و فروش محصولات مشکلی نداریم و سفارشات خوبی نیز گرفته‌ایم، اما برای تهیه مواد اولیه با توجه به وجود واسطه‌گری مشکلات زیادی وجود دارد.
این بانوی فعال برای معرفی محصولات به مخاطبان سعی کرده بروز بوده و تنوع کاری داشته باشد.
تاکنون در دو نمایشگاه کشوری در تهران و نمایشگاه استانی در بیرجند شرکت داشته‌ و حتی پا را فراتر از مرزهای ایران نیز گذاشته و محصولاتش را در آن سوی مرزها به فروش رسانده. آوازه تولیداتش در کشورهای دیگر پیچیده و سعی کرده مروم این کشورها را با برند ایرانی آشنا سازد.
به گفته وی پاسکاری برای دریافت مجوز کارگاه بسیار زیاد بوده که توجه مسئولان را می‌طلبد. اکنون برخی از افراد برای ایجاد کارگاه صنایع‌دستی تسهیلات دریافت می‌کنند، اما متاسفانه کارگاهی را ایجاد نمی‌کنند.
او آرزو دارم دست‌های بسیاری را بگیرد و زندگی بانوان را از رخوت و سستی نجات دهد، رویای اون این است که افراد اطرافش توانمندی‌های خود را درک کرده و با هدفی متعالی زندگی کنند که این راز خلقت خداوند است.
این بانوی کارآفرین سال گذشته به عنوان پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در مقر منطقه‌ای سازمان ملل در آسیا و اقیانوسیه در بانکوک حضور یافت.
او هنرش را که همان پارچه بافی با دست است در کشور دیگر به نمایش گداشت تا نشان دهد بانوی ایرانی توان دارد با تلاش به هرجا که خواست برسد.
این بانوی هنرمند بیرجندی از آرزوهایش گفت و از گسترش کارش، از زندگی‌هایی که می‌بخشد و زنانی که از افسردگی نجات می‌یابد و قدرت انگشتان خود را درک می‌کنند و این شاید تمام زندگی یک زن باشد.

منبع خبرگزاری ایسنا

© 2024 تمام حقوق این سایت برای دیده شو محفوظ می باشد.